På ÖvreAllt tycker vi att det är viktigt att du kan lita på ditt åkeri. Du ska kunna veta att dina leveranser kommer fram i samma skick som du lämnade dem, och du ska kunna veta att de kommer fram i rätt tid. Men du ska också kunna lita på att det finns tid och plats att köra din leverans när du behöver den.

Åkeri och budfirma i Jönköping

Vi vet värdet i att få sina leveranser i tid, och vi vet hur viktigt det är att de kommer fram i samma skick som de lämnade. Därför finns vi på ÖvreAllt. Vi är ett åkeri och budfirma som ordnar transport för dina leveranser snabbt och försiktigt – oavsett när du behöver oss.

ÖvreAllt är ett åkeri med lokal för lager, omlastning och distribution i Jönköping – mitt i centrala södra Sverige. Tack vare Jönköpings läge når vi snabbt en stor del av Sveriges befolkning inom bara några få timmar. Vi har idag bilar i alla storlekar, från mindre budbil till stora lastbilar med 21 pallplatser.

Kontakta Henrik Rapp på telefon 0707–50 69 46 för att boka din körning. Eller klicka här för att komma till vårt kontaktformulär.